Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   
ribbon

Dinant

Motorrijden in de Ardennen.

Bochtige wegen, grote bossen en groene heuvels en de gemoedelijke sfeer van gastvrijheid en het bourgondische leven je vindt het allemaal in de Belgische Ardennen.

Lees meer...

ribbon

Luxemburg

Luxemburg

Mooie strakke kronkelende wegen, groene hevels, kastelen en ruïnnes uit een ver verleden en vergezichten om nooit meer te vergeten dat is Luxemburg in het kort.

Lees meer...

ribbon

Moezel

Eifel en Moezel gebied

Met haar mooie vulkaanmeren, slingerwegen en kilometers lange wijnranken, waan je terug in de tijd met de iddillysche gelegen dorpen waar de tijd lijkt stil te staan.

Lees meer...

ribbon

grand ballon vogezen

Vogezen of Haut Voges

met haar imposante heuvels, vergezichten en mooie strakke kronkelende wegen, hoogte verschillen en mooie meren, in de vogezen is het er allemaal! 

Lees Meer...

Motorweekendje.nl is een klein team met gemotiveerde motorrijders, gemiddeld rijden zij 15.000 KM per jaar grotendeels in het buitenland. Omdat de mensen van motorweekendje.nl zo veel kilometers rijden weten zij de leuke wegen wel te vinden en soms weten ze zelfs iets van de omgeving ter plekke. Maar wij weten ook bijvoorbeeld leuke attracties en bezienswaardigheden, heeft u dus een speciale wens dan weten wij wel raad. Denk hierbij aan een bezoek aan een mooi kasteel, grot of andere bezienswaardigheid.

Wie is motorweekendje.nl.

Motorweekendje.nl is ontstaan uit de vraag in de nabije omgeving om motorweekenden en motorvakanties te plannen, denk hierbij aan ( kampeer ) weekenden in binnen- en buitenland maar bijvoorbeeld ook een compleet motortreffen. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het al eens georganiseerd.

Wat doet motorweekendje.nl voor u.

Motorweekendje.nl verzorgd voor u een motorweekend of vakantie van A tot Z, dit houdt in wij regelen de route heen en terug maar ook voor de tourdag zullen wij een mooie route voor u maken. Dit is nog niet alles, er zal immers ook ergens geslapen moeten worden en ook daar draagt motorweekendje.nl zijn steentje in bij. Wij beschikken over diverse contacten in binnen- en buiten land en door onze jarenlange ervaringen weten wij waar het goed is, zodat jullie ook daar geen zorgen over hoeven te maken.