Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   

Altena BurgHet Sauerland is een gebied in de Duitse deelstaten Noordrijn-Westfalen en Hessen, dit gebied is dankzij zijn ligging dichtbij Nederland ideaal voor een weekendje of lang weeken te gaan rijden met de motor. In verhouding is het met bijvoorbeeld het Ruhrgebied en de Eifel minder dichtbevolkt wat veel ruimte geeft voor natuur, heerlijk rijden tussen bergen en heuvels waar het hoogste punt op een goede 843 meter ligt.

In de winter trekken veel Nederlanders er op uit om te gaan skiën in Winterberg, maar in de zomer is dit gebied dus perfect voor de motorrijder!

Het gebied Sauerland ligt in het stroomgebied van de Rijn en de Wezer. In Sauerland ontspringen verschillende rivieren. Een aanzienlijk deel van deze rivieren wordt onderbroken door stuwmeren, die dienen voor wateropslag, regulatie van het waterpeil, recreatie en soms energievoorziening er is dus voldoende te beleven in dit prachtige gebied!

U verblijft in een pension met Nederlandse eigenaren wat van alle gemakken is voorzien, het hotel heeft een aantal 1 persoons kamers maar ook 2 en 3 persoons kamers zijn aanwezig. Groepen van 18 personen maximaal zijn welkom in dit pension. In dit pension is het eten wat de pot schaft bereid met verse producten uit de omgeving, mocht je dit niet willen kunt u dit aangeven in het vak opmerkingen en eten in het dorp bij een van de twee restaurants die het dorp bied.

De gemaakte routes laten wij van Motorweekendje.nl beginnen* in Tongeren bij " de Pauze " dit is een mooi centraal punt en na een goede lunch kunt u zo de binnenlanden van de Ardennen, Eifel en Sauerland te verkennen. De route's zijn voor de heen en terugreis rond de 250 km, zeker voor na de lunch is dit een mooie afstand om te rijden zo dat u tijd heeft om een keer te tanken en een bakje koffie te drinken onderweg!

Voor de toerdagen hebben wij diverse routes beschikbaar, afhangkelijk wat uw wensen zijn is het mogelijk om 250 tot 350 km te rijden op zo'n dag. Bent u een echte doorzetter dan hebben wij ook mooie routes van meer dan 350 km zo dat u echt de gehele dag bezig bent met rijden!

Een weekend Sauerland heeft u al vanaf 125,- per persoon, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een midweek of een andere trip te boeken.

Als u een weekend, midweek of anders boekt bij Motorweekendje.nl zit het volgende bij uw boeking.

  • Overnachtingen
  • Ontbijten
  • Diner
  • Route Heen
  • Route Terug
  • Route Toerdag(en)

Een geweldige omgeving voor iedereen, van beginnend tot gevorderde motorrijder!

*Uiteraard is het in overleg ook mogelijk om ergens anders te beginnen!Vul de veiligheidscode in:
security code
Veiligheidscode (Kleine Letters):
reload
Verzenden

 

 

Nieuwsbrief