Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   

Even weg met Motorweekendje.nl

Op deze pagina informeren wij jouw graag betreffende de geplande reizen en tochten die wij van Motorweekendje.nl organiseren. Deze zijn tenzij anders vermeld op inschrijving mee te rijden, buitenom onze standaard weekenden die wij aanbieden organiseren wij dus ook weekenden weg en rijden wij ook met groepen door heel Europa.

Zo hebben wij Ardennen motor weekenden maar ook kleine vakanties naar bijvoorbeeld de Vogezen in Frankrijk of het Zwarte-Woud in Duitsland. Maar wil je een langere tocht maken, geen probleem. Wij rijden ook naar de Dolomiten in Italië en dat allemaal binnendoor vanaf België waar wij met de groepen verzamelen, uiteraard is het ook mogelijk de reizen alleen te rijden omdat in een groep rijden niet altijd even leuk is voor sommige.

bier

Een speciaal weekend voor de motorrijder die ook kan genieten van een heerlijk speciaal bier. In het weekend van  5 t/m 7 Oktober 2018 zal dit weekend voor de 3e maal plaatsvinden. In het teken van motorrijden en speciaalbier, het draait hier niet om de kilometers maar de gezelligheid en de gezamelijke passie voor motorrijden en speciaalbier. Uiteraard zullen wij ook diverse brouwerijen bezoeken waar je de mogelijkheid hebt om een biertje mee te nemen voor thuis.

huis vogezenLekker een lang weekend motorrijden, lekker even naar het Duitse Zwarte-woud. Het weekend begint op Vrijdag 31-08-18 tot de Maandag 3-09-18, vierdagen lang motorrijden door de Vogezen en op de heen en terugweg lekker door België en Frankrijk waarvan er helaas in verband met de afstand veel snelweg kilometers zullen zijn.

 

 

Een weekendje Saarland, lekker ff weg maar toch dicht bij huis! Van 27 tot en met 29 Juli even helemaal weg!

EifelEven lekker een weekendje naar de Duitse Eifel, in het weekend van 29-6-18 t/m 1-7-18 gaan we weer lekker een paar dagen sturen in het heuvelachtige mooie Eifel gebied. Van vrijdag tot zondag even lekker kilometers maken in een kleine groep, schrijf je dan nu in voor dit weekend!

 

 

eifelIn het weekend van 25, 26 en 27 Mei 2018 gaan we weer een heerlijk weekend richting Duitland, dit keer naar Sauerland. Dit weekend is speciaal voor de mannen en vrouwen van de Veiligheids Regio Zeeland en op uitnodiging ook daarbuiten. Tijdens het weekend staat gezelligheid en motorrijden centraal, een praatje met mensen met de zelfde intressen " Brandweer & Motorrijden ".

 

Nieuwsbrief