Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   

eifelIn het weekend van 25, 26 en 27 Mei 2018 gaan we weer een heerlijk weekend richting Duitland, dit keer naar Sauerland. Dit weekend is speciaal voor de mannen en vrouwen van de Veiligheids Regio Zeeland en op uitnodiging ook daarbuiten. Tijdens het weekend staat gezelligheid en motorrijden centraal, een praatje met mensen met de zelfde intressen " Brandweer & Motorrijden ".

 

Sauerland, Duitsland is een mooi heuvelachtig gebied net voorbij de Eifel. Dit gebied staat bij wintersporters ook wel bekend als skigebied, winterberg is een bekende plaats waar veel Nederlanders dan ook naar toe gaan om op de  lange latten te staan. Wij gaan dit gebied in een weekendje lekker verkennen op de motor met in de avond lekkere sterke verhalen en een lekker koud Duits biertje er bij.

Lijkt het jou leuk om mee te gaan, schrijf je dan snel in voor dit gezellige weekend!

Kosten:

De kosten voor het gehele weekend zijn 125,- per persoon, de kamers worden ingedeeld maar er is natuurlijk altijd ruimte om te ruilen!

Wat krijg je hiervoor:

2 overnachtingen met ontbijt,

Avondmaal en BBQ op zaterdag.

Route's

en natuurlijk een gezellig weekend!Vul de veiligheidscode in:
security code
Veiligheidscode (Kleine Letters):
reload
Verzenden