Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   

EifelEven lekker een weekendje naar de Duitse Eifel, in het weekend van 29-6-18 t/m 1-7-18 gaan we weer lekker een paar dagen sturen in het heuvelachtige mooie Eifel gebied. Van vrijdag tot zondag even lekker kilometers maken in een kleine groep, schrijf je dan nu in voor dit weekend!

 

 

Gezellig even een lang weekendje naar de Duitse eifel, we verblijven in een motorhotel met Nederlandse eigenaren die net als ons motorrijden als passie hebben. De kosten voor  het weekend zijn 165,- euro per persoon op basis van twee personen op één kamer.

Het weekend ziet er als volgt uit, Vrijdag vertrekken we om 13:00 vanaf de Pauze in Tongeren. Hier verzamelen we vanaf 12:00 uur om te lunchen en na de lunch zullen we lekker binnen door via de ardennen naar de eifel rijden. Eenmaal aangekomen in het motorhotel zullen we na het opfrissen lekker gaan eten en de dag evalueren onder het genot van een drankje.

Zaterdag zullen we na het ontbijt rond 9:30 / 10:00 uur gaan rijden door de eifel, het heuvelachtige landschap licht al op ons te wachten. Na het rijden zullen we aan kunnen schuiven voor een goed gevulde BBQ.

Zondag gebruiken we om weer binnendoor terug te rijden waarna we om een uur of 13:00 afscheid van elkaar zullen nemen om zo ieder een kant op te gaan, dit is na de lunch.

Wat krijg je voor dit geld? buitenom een supper gezellig weekend, goede bedden, een heerlijk ontbijt, avondeten en een goed gevulde BBQ natuurlijk de route's en een voorrijder. Het is een ieder zijn eigen keuze om mee te rijden in de groep of zelf je eigen plan te trekken.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt tot 7 bedden.

Wij hebben nog twee 2 persoons kamers beschikbaar!


 


Vul de veiligheidscode in:
security code
Veiligheidscode (Kleine Letters):
reload
Verzenden

Nieuwsbrief