Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   

Een weekendje Saarland, lekker ff weg maar toch dicht bij huis! Van 27 tot en met 29 Juli even helemaal weg!

Saarland, waar? Juist, Saarland is een mooie regio dichtbij huis maar redelijk onbekend en dat is jammer. Het Saarland is een regio dichtbij Luxemburg, de Vogezen en het Zwarte-woud waardoor het een regio is met een grote diversiteit aan landschappen.

Een heerlijk weekend rijdend door de Ardennen, Luxemburg, zwarte-woud en vogezen en dat allemaal in maar 3 dagen tijd. Vrijdag zullen we verzamelen in Tongeren om vervolgens binnen door af te zekken naar Luxemburg, hier zullen we lekker even een bakje koffie doen om vervolgens luxemburg door te zakken naar Duitsland toe. We zullen hier binnen door rijden tot het hotel waar we lekker even kunnen opfrissen en gezellig kunen bijpraten wat we allemaal gezien en beleefd hebben.

De zaterdag zullen we gebruiken om het noorden van de Vogezen en het Zwarte-woud te verkennen, de beide regio's zijn prachtig om door heen te rijden. Mooie glooiende wegen met een laag tot midden hoog gebergte en grote bossen. Na het toeren kunnen we in het hotel weer lekker even tot rust komen en ons gereed maken voor het dinėe. Zondag zullen we helaas weer terug naar huis rijden, we zullen dit keer de noord vogezen en ardennen gebruiken om onze route naar huis te kunnen maken. Na de lunch zullen we ieder onze weg weer vervolgen om zo moe maar voldaan thuis aan te komen! 

 


 


Vul de veiligheidscode in:
security code
Veiligheidscode (Kleine Letters):
reload
Verzenden