Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   

huis vogezenLekker een lang weekend motorrijden, lekker even naar het Duitse Zwarte-woud. Het weekend begint op Vrijdag 31-08-18 tot de Maandag 3-09-18, vierdagen lang motorrijden door de Vogezen en op de heen en terugweg lekker door België en Frankrijk waarvan er helaas in verband met de afstand veel snelweg kilometers zullen zijn.

 

 

We zullen een aantal plaatsen aanwijzen waar we zullen verzamelen, 1 van deze punten ligt in Zeeland en we zullen in België grens Frankrijk ook een plek aanwijzen. Hierna zoeken we een plek om te lunchen met z'n alle waarna we door zullen rijden in één grote groep.

Het weekend ziet er als volgt uit,

Vrijdg 31-08-18 vertrekken we vroeg vanuit Zeeland naar België waar we ter hoogte van Bouilon de grens zullen oversteken en zo de Noordelijke Vogezen in zullen rijden. Hier zullen we een stuk binnen door rijden om vervolgens met de boot de rijn over te steken. Na een lange dag zullen we aankomen in het Motorhotel waar we lekker aan kunnen schuiven voor een lekkere maaltijd.

De zaterdag zullen we een lekker toertocht rijden door het zwarte-woud helemaal tot aan de grens met Zwitserland om vervolgens een overnachting in een ander hotel te doen als waar we zijn begonnen. Op zaterdag avond zullen we naar de plaatselijke kroeg gaan om te eten en een colatje te drinken, als je genoeg hebt ben je zo weer op hotel waar je lekker kunt bij tanken voor de volgende dag.

Op de zondag zullen we weer naar het noorden rijden kris kras door het zwarte-woud en zullen we in het eerste hotel weer ons bedje opzoeken glooiende heuvels en prachtige vergezichten zullen met deze dagen centraal staan. Een maal in het hotel zullen we een lekker maaltijd genieten.

De maandag zullen we weer terug rijden naar Nederland waar we in België afscheid van elkaar zullen nemen en een ieder zijn of haar weg vervolgt naar huis.

Kosten voor dit weekend zijn:

Nog niet bekend! XXX,- per persoon

Wat krijg je hiervoor:

3 overnachtingen met ontbijt

2 maaltijden

Routes

We hebben nog twee 2 persoons kamers beschikbaar!

 Vul de veiligheidscode in:
security code
Veiligheidscode (Kleine Letters):
reload
Verzenden