Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   
ribbon

Dinant

Motorrijden in de Ardennen.

Bochtige wegen, grote bossen en groene heuvels en de gemoedelijke sfeer van gastvrijheid en het bourgondische leven je vindt het allemaal in de Belgische Ardennen.

Lees meer...

ribbon

Luxemburg

Luxemburg

Mooie strakke kronkelende wegen, groene hevels, kastelen en ruïnnes uit een ver verleden en vergezichten om nooit meer te vergeten dat is Luxemburg in het kort.

Lees meer...

ribbon

Moezel

Eifel en Moezel gebied

Met haar mooie vulkaanmeren, slingerwegen en kilometers lange wijnranken, waan je terug in de tijd met de iddillysche gelegen dorpen waar de tijd lijkt stil te staan.

Lees meer...

ribbon

grand ballon vogezen

Vogezen of Haut Voges

met haar imposante heuvels, vergezichten en mooie strakke kronkelende wegen, hoogte verschillen en mooie meren, in de vogezen is het er allemaal! 

Lees Meer...

eschsusureLuxemburg, voornamelijk bekend vanwegen de goedkope benzine, sigaretten en drank maar dit land heeft meer! Veel meer! Mooie wegen, glooiend door het landschap, vergezichten en kastelen uit de tijd dat de mannen nog van staal waren en de boten van hout! Luemburg is een land met diverse gezichten, plaatsjes die zo uit een sprookjesboek zijn gekomen en kastelen zo groot dat je niet kunt begrijpen dat ze toen al in staat waren zulk vakwerk te maken!

In Luxemburg zijn een aantal mogelijkheden voor de echte motorrijder, een camping of een hotel met Nederlandse eigenaar! te midden van het kleine zwitersland wat beroemd is om haar mooie landschap, grote bergen en diepe dalen, de wandelroetes en water partijen die hier verborgen liggen. 

Het rijden in Luxemburg is goed te doen voor een weekendje weg, op ongeveer 350 km vanaf Utrecht ben je al in de prachtige motor landschap en kun je lekker sturen met goedkope benzine!

Als u een weekend, midweek of anders boekt bij Motorweekendje.nl zit het volgende bij uw boekking.

  • Overnachtingen
  • Ontbijten
  • Dinnee
  • BBQ op Zaterdag
  • Route Heen
  • Route Terug
  • Route Toerdag(en)

Een motor-hotel of herberg met Nederlandse eigenaren wat is er nou gemakkelijker dan dat ?

Natuurlijk is het in overleg ook mogenlijk om ergens anders te beginnen!Vul de veiligheidscode in:
security code
Veiligheidscode (Kleine Letters):
reload
Verzenden