Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   

Misschien wel een droom van velen, motorrijden in het buitenland ver van huis, en dan zeker Australië. Een land wat net zo groot is als Europa, de mensen Engels spreken, de voertuigen linksrijden en niet te vergeten, het land van crocodile dundee. Wij willen je meenemen naar dit immens grote land aan de andere kant van de wereld, wat tips en truks voor de voorbereiding en een aantal do's en dont's voor als je hier bent.

Even lekker weg, een weekendje motorrijden in binnen of buitenland is altijd leuk met een groep of zo maar even alleen je spreekwoordelijke accu opladen. De Vogezen is hier voor zeker geschikt, vanaf Utrecht ongeveer 650KM zo ongeveer 6 uurtjes rijden.

De omgeving is op z’n zachts gezegd prachtig, de wegen zijn super en de uitzichten grandioos, en zeker niet onbelangrijk het is makkelijk aan te rijden vanaf Brussel, Luxemburg, Metz, Nancy en dan naar Epinal. Vanaf hier is het genieten, genieten en nog eens genieten!

Op vakantie in Griekenland op het grootste eiland van Griekenland en dit met de motor willen verkennen? Dat kan zeker, er zijn veel plaatsen waar je een motor kan huren voor een redelijke prijs. De prijzen vershillen per type motor of CC inhoud maar ook per verhuurder, kijk dus even goed rond voordat je een afspraak maakt. Ook is het aan te raden om de motor minimaal 1 dag van te voren te reserveren bij een verhuurder om dat het soms snel kan gaan, ook voorkom je teleurstellingen.

Het klinkt wat vreemd maar wat is er mooier dan twee hobby's combineren ?  Nu kan het, de bedoeling is om een lekker biertje te proeven als een kleine bier proeverij na het motorrijden in de avond. Overdag lekker een stukje motorrijden en dan een paar brouwerijen opzoeken en misschien een paar biertjes omdat we er dan toch zijn...

Lijkt het jouw ook leuk om mee te gaan, geef je dan snel op want VOL = VOL

 

Traditie getrouw is het na de motorbeurs in Utrecht weer tijd om de motor uit het vet te halen, dit gebeurd dan ook weer bij velen ondanks de soms toch nog aanwezige winter kou zijn er al veel mensen weer op de weg. Voor ons motorrijders altijd weer even extra opletten geblazen want niet iedereen is er aan gewend dat wij weer op de weg zitten en worden helaas vaak over het hoofd gezien.

Voor aankomend seizoen hebben wij weer een aantal leuke trip's staan en zijn er nog een paar aan het plannen.... Wat denk je van ons jaarlijkse Vogezen weekend, traditie getrouw gaan wij weer lekker rijden in de Vogezen door de mooie omgeving, het wisselende landschap en mooie vergezichten die het ons bied, Heerlijk !

Maar dit jaar ook eens wat anders, een Bier weekend.... Ja je leest het goed, een Bier weekend. Motorrijders en Bier is opzich niet zo een gekke combinatie want wie wil er nou niet dat heerlijke koude biertje aan het einde van de dag... toch ? Maar we gooien het over een andere boeg, wij gaan brouwerijen bezoeken om een bakje koffie te drinken en misschien wel een flesje bier mee te nemen want rijden en drinken tegelijk is geen goede combi ! In de avond lekker een speciaal biertje proeven en gezamelijk hier over praten. 

Wij zullen ook dit jaar weer een aantal spontane toertochten organiseren voor een ieder dit dat leuk vindt is het gratis deelnemen en op eigen risico, zorg dat je goed verzekerd oppad gaat en eventueel een ANWB of Route Mobiel lidmaatschap hebt! Dit kan altijd makkelijk zijn namelijk !

Voor nu wensen wij iedereen een goed en veilig motor seizoen en hopen jullie tegen te komen tijdens het rijden of een bakje koffie!

 

Vriendelijke motorgroet,

 

Motorweekendje.nl

Nieuwsbrief