Last Minute Deals
Helaas, op dit moment zijn er geen Last Minute Deals beschikbaar. Voor meer info kunt u ons ook volgen op Facebook! Read more...
   |   

Even lekker weg, een weekendje motorrijden in binnen of buitenland is altijd leuk met een groep of zo maar even alleen je spreekwoordelijke accu opladen. De Vogezen is hier voor zeker geschikt, vanaf Utrecht ongeveer 650KM zo ongeveer 6 uurtjes rijden.

De omgeving is op z’n zachts gezegd prachtig, de wegen zijn super en de uitzichten grandioos, en zeker niet onbelangrijk het is makkelijk aan te rijden vanaf Brussel, Luxemburg, Metz, Nancy en dan naar Epinal. Vanaf hier is het genieten, genieten en nog eens genieten!

Mooie brede wegen, asfalt als schuurpapier en alleen maar hoogteverschillen en veel haardspeld bochten. Dit maakt het voor een motorrijder een walhalla en dat toch nog redelijk dichtbij huis!

Wij rijden elk jaar een keer naar de Vogezen, dat is zeker niet zonder reden zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, maar kijk eens daar de foto’s om een mooi beeld te krijgen en wie weet mogen wij jou ook een keer verwelkomen op een weekendje Vogezen.

Mocht je nu een keer zelf iets gaan organiseren hebben wij voor jou twee mooie routes van een goed uurtje rijden ( 60KM ) die vertrekken vanaf een Camping in de buurt van Gérardmer maar ook vanaf andere plaatsen in de buurt zijn deze routes natuurlijk ook goed te rijden zo als La Bresse, Plainfaing, Bruyères of Épinal.

59.7 km, 04:06:44

50.7 km, 04:06:35

Mocht je de route’s hier downloaden, heel veel plezier toegewenst en laat zeker even weten wat je er van vond!

Of bekijk de route's in Google earth om te kijken hoe de route's lopen.

 

 

Nieuwsbrief